Greenpeace inaugura aquest dissabte la fira Blauverd a Vilanova i la Geltrú

La biòloga marina Elvira Jiménez serà l'encarregada d'inaugurar aquest dissabte 6 de juny la primera fira del mar i del medi ambient de Vilanova i la Geltrú, Blauverd. Jiménez és membre de Greenpeace i la responsable dels oceans i de la campanya que sobre la protecció de l'Àrtic està realitzant l'organització ecologista. 

Blauverd ha volgut en aquesta primera edició recolzar aquesta campanya de protecció de l'oceà Àrtic, que pateix l'efecte del desglaç i la conseqüent amenaça del seu ecosistema i de les riqueses naturals que s'amagaven sota la capa de gel, ara més exposades. 

Elvira Jiménez, té previst parlar en el seu pregó de la problemàtica a la que es veu sotmès d'aquest oceà, que té un paper estratègic en el planeta, i com Greenpeace es planteja els reptes i amenaces a les que s'enfronta en la lluita per la seva preservació.

La lectura es farà a la sala d'actes del Centre Cívic de Mar, a les 11 del mati, i és un acte obert a tota la ciutadania. Un espai emblemàtic i de valor patrimonial, estretament relacionat amb la història marinera de la vila. Un cop acabi la lectura del pregó, les autoritats municipals faran la tradicional visita al recinte firal, on Greenpeace també hi serà present amb un estand

1
Categories:
Notícies