Curs "Certificat d’Interpretació i Educació Ambiental subvencionat"

Comunica la importància del medi ambient i de la seva conservació amb el Certificat de Professionalitat d’Interpretació i Educació Ambiental!

Aquest curs organitzat per Fundesplai, té l'objectiu de donar eines per aprendre a comunicar i fer entendre la importància de l’entorn natural, dels ecosistemes i la seva protecció. Durant la formació, s'adquiriran recursos per desenvolupar programes i activitats d’interpretació ambiental adaptades a diferents entorns naturals, tant en medis rurals com urbans.

El Certificat de Professionalitat d’Educació i Interpretació ambiental permet treballar en centres d’interpretació, parcs naturals i reserves, museus, zoos i altres espais ambientals. A més, també prepara per a desenvolupar projectes i activitats per a entitats públiques i privades relacionades amb la conservació del medi ambient.

Més informació i inscripcions
 

A QUI S'ADREÇA

Adreçat principalment a persones a l’atur inscrites al SOC com a demandants de feina.

TITULACIÓ QUE S'OBTÉ

Certificat de Professionalitat emès pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.