Sostenibilitat

Us convoquem a la 24a Assemblea general de la Xarxa

Benvolguts, benvolgudes, membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat,

En nom de la presidència de la Xarxa, us convidem a la 24a Assemblea general de la Xarxa que se celebrarà el 7 de març a Vilanova i la Geltrú.

L’assemblea de la Xarxa és l’òrgan de decisió de l’associació, però també és l’espai natural de trobada per als representants electes membres de la Xarxa.  

Aquesta serà l’assemblea que iniciarà el mandat 2023-2027: un mandat que comença amb molts reptes al davant però amb l’objectiu comú d’avançar amb les polítiques de sostenibilitat. En la línia del nou Pla Estratègic 2023-2027, que es presentarà en aquest espai, des de la Xarxa volem renovar la perspectiva i impulsar accions des de l’ambició climàtica, un canvi que ha d’accelerar-se en els anys vinents i que ha d’incloure ciutadania com a part de la transició ecosocial.

La jornada inclourà una entrevista inspiradora en format pòdcast amb Andreu Escrivà i una dinàmica participativa per tal de recollir les vostres aportacions sobre les temàtiques de més interès en l’àmbit de la sostenibilitat. Per últim, també es farà una visita tècnica en horari de tarda a un projecte destacat de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. 

CONVOCATÒRIA I ORDRE DEL DIA 

FORMULARI D'INSCRIPCIONS

En cas de no poder assistir-hi us preguem que complimenteu el document de delegació de vot que us podeu descarregar en aquest enllaç i ens el feu arribar a l’adreça: xarxasost@diba.cat 

Enquesta sobre el Pacte Verd:"The future of the Green Deal with(in) cities: a local stakeholder consultation"

Compartim l'enquesta del Joint Research Centre que servirà per desenvolupar la seva investigació per a la pròxima fase d'implementació del Pacte Verd Europeu, i amb l’objectiu de guiar la pròxima Comissió en la implementació de polítiques del Green Deal en l'àmbit local i regional. 

dijous
07
09:00h
Març 2024

24a Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la SostenibilitatCONVOCATÒRIA PER A LA 24a ASSEMBLEA GENERAL DE LA XARXA

Data
: Dijous, 7 de març, de 9 a 17 h (visita tècnica en horari de tarda, dinar inclòs)

Lloc: Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. C/ d'Olesa de Bonesvalls, 8, Vilanova i la Geltrú.

CONVOCATÒRIA AMB EL PROGRAMA

FORMULARI D'INSCRIPCIONS 

1

Vídeo: Presentació del Catàleg 2024 de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona

Enregistrament i documentació presentada a la sessió informativa en línia realitzada el 16 de gener del 2024


Podeu consultar tota la informació a:

Catàleg 2024
See video

Oferta de Formació ambiental pel primer trimestre del 2024

La formació contínua és una eina clau pel correcte desenvolupament de les tasques professionals. Des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona s'ofereixen accions formatives organitzades en set temàtiques de l’àmbit ambiental per a capacitar al personal tècnic municipal en la millora contínua en els seus llocs de treball. A continuació podeu consultar l'oferta formativa pel proper trimestre en període de preinscripció. Podeu clicar a cada curs per saber-ne més i tramitar la preinscripció.

dimarts
16
10:00h
Gener 2024

Sessió informativa sobre el Catàleg de serveis 2024 de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona

La Gerència de Serveis de Medi Ambient de l'Àrea d'Acció Climàtica i Transició Energètica de la Diputació de Barcelona us convida a la presentació dels recursos que ofereix al Catàleg de serveis 2024. 

La sessió, destinada als ens locals de la província, presentarà les característiques dels recursos que s'ofereixen, per tal de facilitar el procés de sol·licitud i la seva execució.

Inscripcions obertes!
Consulta el programa

1
dimarts
28
12:00h
Novembre 2023
dimecres
20
08:00h
Setembre 2023

Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible (ESDW 2023)

La Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible (ESDW en les sigles en anglès) tindrà lloc del 18 de setembre al 8 d'octubre, amb un focus especial entre el 20 i 26 de setembre amb motiu del 8è aniversari de l’aprovació de l’Agenda 2030. 

La inscripció a les activitats de l'ESDW 2023 està oberta a totes les formes d'agències governamentals, centres de recerca, institucions educatives, museus, fundacions, associacions, empreses, organitzacions no governamentals, ciutadania, etc.

Participa i registra la teva activitat relacionada amb el desenvolupament sostenible i forma part d'aquesta iniciativa a escala europea.

Ja podeu notificar els nous representants municipals de la Xarxa

Amb el nou de mandat 2023-207, molts dels càrrecs electes han canviat i, per tant, cal aprovar per part dels Plens municipals els nous nomenaments com a representants de l'ens local a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Per als tècnics i tècniques d'ens locals membres de la Xarxa: recordeu als vostres secretaris municipals aquest tràmit i tan aviat com ens feu arribar el nou nomenament del representant del vostre ens local, l'electe tindrà accés a tots els serveis i continguts de la Xarxa.

Si sou un nou càrrec electe representant del vostre ens local a la Xarxa, la informació que teniu a continuació us interessa...

Us donem la benvinguda a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat!

Accediu a la nova pàgina de benvinguda per als nous electes membres de la Xarxa.