Destacats

Ens locals adherits a la DECLARACIÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ per l'ambició climàtica

El 7 de març del 2024 s'ha celebrat la 24a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

S'ha aprovat la 

DECLARACIÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ per l'ambició climàtica (PDF)

DECLARACIÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ per l'ambició climàtica (DOC)

VIDEO: Electrificació de consums tèrmics i gestió de la demanda elèctrica (1a i 2a part)

Enregistraments de les sessions en línia del cicle de Seminaris sobre transició energètica local i justa realitzades els dies 15 i 17 de juliol del 2024.

Coorganitzat per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona. Amb la col·laboració d'Ecoserveis i l'ICAEN

Més informació: https://www.diba.cat/web/xarxasost/seminaris-tecnics-transicio-energetica-local-i-justa

 
TE
See video
divendres
28
11:00h
Juny 2024
2
dimarts
25
12:30h
Juny 2024

Vídeo: Models de gestió i preus per a la ciutadania dels punts de càrrega de vehicle elèctric públics

Sessió del cicle de Seminaris sobre transició energètica local i justa Coorganitzat per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona. Amb la col·laboració d'Ecoserveis i l'ICAEN.

Sessions en línia, 31 de maig i 7 de juny del 2024

Podeu accedir directament a l'enllaç al nostre canal de Youtube on podeu veure les presentacions dividides per capítols.

Models 1
See video
dimarts
18
12:00h
Juny 2024

Models de gestió de preus dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Resultats dels seminaris tècnics

El grup de treball de transició energètica local i justa de la Xarxa ha iniciat el desenvolupament del seu pla de treball amb el nou cicle de seminaris tècnics sobre transició energètica local i justa.

La primera sessió doble en línia ha abordat el repte de la gestió dels preus dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics gestionats per les administracions locals, un cop una primera etapa de punts públics gratuïts ja ha finalitzat i cal plantejar-se els models de gestió i el paper de l'ens local en l'impuls del vehicle elèctric i l'electromobilitat.

Les sessions han comptat amb experts en l'àmbit de la instal·lació de punts de càrrega a escala europea i catalana, així com experiències reeixides i models de gestió diferents a Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Prats de Lluçanès.

Podeu consultar la documentació enregistrament de les dues sessions a la web del cicle de seminaris tècnics sobre transició local i justa.