El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha iniciat el Procés d’elaboració del Pla Estratègic de Pèrdues i Malbaratament Alimentari de Catalunya (PEPPMAC), amb l’objectiu de guiar les accions amb relació a la prevenció de les pèrdues i al malbaratament alimentaris a Catalunya en els pròxims anys.
Per l'interès que té la temàtica des del món local, us fem arribar informació sobre les següents activitats per si teniu interès a participar-hi o fer-ho arribar a agents locals interessats.
1. Jornada PATT de Presentació del procés d’elaboració del PEPPMAC
Aquesta jornada, obreta a tothom, tindrà lloc el proper dimecres 26 de març de 12 h a 13:15 h en línia. En aquesta sessió s'explicarà amb detall el context del pla, les diferents fases i els espais de participació previstos, per aportar informació sobre com i quan participar del procés. Es pot consultar el programa de la jornada en aquest enllaç i inscriure’s a través de RuralCat seguint al següent enllaç.
2. Sessions participatives per baules
Si esteu interessats/des a participar us podeu inscriure al següent formulari, així com facilitar el mateix a qualsevol altre agent implicat en la prevenció de les PMA a qui creieu que li pugui interessar.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu escriure a la bústia aprofitemelsaliments@gencat.cat (Carles Guirado).