Residus

Plaques solars tèrmiques

Bon dia,

Us esteu trobant amb particulars o organitzacions que es volen desfer de plaques solars tèrmiques?

Coneixeu a alguna empresa/associació/ONG que es dediqui a dona-lis una 2a ooportunitat?

Moltes gràcies per anticipat,

Roger

Darrera resposta: Santi Macià Valldeperas 18/07/2022 - 09:51
dimarts
28
11:00h
Juny 2022
1

Venda contenidors segona mà model Barcelona de Ros Roca, càrrega lateral

Bona tarda, Des de l'Ajuntament de Montmeló farem un canvi de model de contenidor i ens interessa vendre els actuals. Entre els mesos de juliol i octubre d'enguany fem un canvi de contenidor, actualment tenim a la via pública el model Barcelona de Ros Roca càrrega lateral. Els contenidors de resta i orgànica que son propitat de l'ajuntament ara quedaran en desús. Comptem amb 62 unitats de fracció resta i 51 unitats d'orgànica.
Darrera resposta: Núria Tió 19/06/2022 - 21:06
divendres
01
10:00h
Juliol 2022

[PROGRAMA DISPONIBLE] Divendres amb futur: "Tot el que t’agradaria saber sobre plàstics i Educació Ambiental i mai has gosat preguntar"


CICLE DIVENDRES AMB FUTUR:

“Tot el que t’agradaria saber sobre plàstics i Educació Ambiental i mai has gosat preguntar”.

Divendres, 1 de juliol, de 10 a 13 h, amb descans. Sessió en línia via Zoom.
 

En aquesta jornada descobrirem més de 10 iniciatives d’educació ambiental i reducció de plàstics de gran impacte i singularitat que teixiran un mapa d’iniciatives del territori. L’objectiu és posar en relleu aquestes experiències per inspirar-vos i donar-vos idees que puguin servir per al vostre territori.

INSCRIPCIONS: xarxasost@diba.cat.

PROGRAMA COMPLET

1

Consultes públiques CE sobre la Directiva de responsabilitat mediambiental i Impacte mediambiental de la gestió de residus

La Comissió Europea ha publicat dues consultes públiques que poden ser del vostre interès o potser per a fer-ne difusió en algun dels vostres canals. Som conscients que actualment esteu treballant amb el qüestionari del RegHub sobre el final de la vida útil dels vehicles, que és de fet prioritari respecte les presents consultes.  En tot cas, us informem dels següents espais d’incidència entorn a la  “Directiva sobre responsabilitat mediambiental (reavaluació)” i l’”Impacte mediambiental de la gestió de residus: revisió del marc de la UE en matèria de residus”. 

dilluns
14
00:00h
Novembre 2022
dimecres
20
10:00h
Abril 2022

WEBINAR: Recollida selectiva amb contenidors tancats. Situació actual i punts clau

En el marc de les Trobades de ciutats i pobles per millorar la recollida selectiva, que organitzem des de la Xarxa conjuntament amb l’ARC, l’AMB i la Diputació de Barcelona, us convidem a apuntar-vos a la sessió:

WEBINAR DE LA PLATAFORMA DE RESIDUS MUNICIPALS Nº 15

Recollida selectiva amb contenidors tancats. Situació actual i punts clau

Programa de la jornada

Per tal d'assistir al pròxim webinar, cal omplir el següent formulari d'inscripció.

Aquesta sessió seria el punt de partida del treball posterior en les Trobades dedicades als models amb contenidors tancats a realitzar els mesos de juny i juliol.

divendres
01
09:30h
Abril 2022

TALLER: Disseny del servei i elaboració de plecs de recollida de residus (COAMB)

Els nous models de recollida de residus individualitzats requereixen d’un disseny adequat i adaptat a cada context, i d’uns plecs per a la seva licitació més avançats i ajustats a les normes de contractació pública, per tal de poder-los desplegar de forma eficient i aconseguir els millors resultats. D’altra banda, el seguiment del servei i dels usuaris són eines clau pel bon funcionament dels serveis recollida de residus i per millorar la participació dels usuaris.

En aquest taller de 5 hores, organitzat des de l’Escola de Formació del COAMB, adreçarem aquests aspectes concrets i aportarem informacions pràctiques i aplicables per a la vostra tasca professional.

Veure programa . Inscriu-te