L'AMB obre la 1a convocatòria de cinc ajuts per a la recerca en matèria de canvi climàtic

Per tal de donar continuïtat a la col·laboració amb les universitats iniciada a través de la Comissió Tècnica de l'Observatori Metropolità de Canvi Climàtic i amb la voluntat de millorar el coneixement sobre els efectes i la percepció del canvi climàtic en el territori metropolità, ens plau informar-vos de la primera convocatòria d’ajuts a projectes de recerca en matèria de canvi climàtic de l’AMB.   Els àmbits prioritaris d’estudi són:   - Aplicació de criteris per a l'edificació baixa en carboni. - Anàlisi de Cicle de Vida de tecnologies vinculades a la generació d'energia renovable. - Càlcul de les emissions difuses emeses en l'àmbit del territori AMB. - Percepció dels impactes del canvi climàtic i de la necessitat d'adaptació en el territori AMB.   Us adjuntem el link a la web on hi ha trobareu tota la informació detallada i les bases, i us informem que el termini per rebre les propostes és el 13 de juliol, en l’horari de registre de l’AMB (fins a les 14h):   http://bit.ly/1Jmetx3   Us animem a que en feu la màxima difusió amb la intenció que siguin tot un èxit de convocatòria.