L'ADF Garraf celebra la seva primera diada

L'Agrupació de Defensa Forestal del Garraf ha celebrat aquest dissabte la seva primera Diada. La festa, celebrada a Canyelles, tenia com a objectiu donar a conèixer la tasca que fan els membres de l'ADF Garraf, així com buscar la implicació dels propietaris dels terrenys forestals que encara no formen part de l'agrupació. Recordem que l'agrupació està integrada pels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Canyelles, entitats de preservació del medi i propietaris de terrenys.

La regidora de Medi Ambient, Serveis Socials i Esports, Blanca Albà va assistir a la celebració d'aquesta diada, que es va haver de realitzar sota cobert, a causa de la pluja i el mal temps. Entre d'altres, es va fer una xerrada sobre la importància de la gestió forestals, una exposició dels vehicles que tenen les adf's del territori, així com la projecció d'un conte audiovisual infantil. Els més petits també van tenir l'oportunitat de poder pujar dalt d'un dels vehicles que s'utilitzen en la prevenció i extinció d'incendis a la comarca del Garraf. [ADF Garraf]

La celebració d'aquest dissabte coincidia amb el Dia Internacional dels Boscos. La commemoració portava per lema Els boscos i el canvi climàtic, en referència a les alternatives que ofereixen els boscos per pal·liar els efectes del canvi climàti