Interactiu: GAUDEIX EL SILENCI

De la mateixa manera que en d'altres campanyes, disposeu d'un interactiu amb recursos virtuals educatius i de sensibilització per la Setmana Sense Soroll- coordinat per part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat - per compartir amb els vostres veïns i veïnes, centres educatius... Si us interessa una versió personalitzada només cal que us adheriu a la Setmana Sense Soroll i ens ho sol·liciteu per correu electrònic.

La Setmana Sense Soroll se celebra del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 i promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Amb el lema "Gaudeix el silenci", la SSS del 2024 té com a objectiu posar en valor totes aquelles mesures permanents, actuacions i accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.