Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023: Passos a fer i recursos de suport

bb498fc84a9ca6b0600731e0558830fe-525x73.

La campanya per tot Europa del 20 al 22 de juny. 

Activitats a Catalunya del 15 de juny al 30 de juliol, amb especial interès en jornades de Portes obertes a projectes d'energia sostenible.

Oferta de recursos de suport ja disponible.La Setmana Europea de l'Energia Sostenible (European Sustainable Energy Week o EUSEW, per les seves sigles en anglès) és una iniciativa de la Comissió Europea que té l'objectiu de promoure l'eficiència energètica i les energies renovables a la Unió Europea i altres països. Durant el període de la campanya, s'organitzen esdeveniments i activitats per tota Europa, incloent-hi conferències, tallers, visites a instal·lacions, concursos i altres iniciatives. Els esdeveniments estan oberts al públic en general i estan dirigits a professionals del sector energètic, representants polítics, empreses, organitzacions no governamentals, ciutadans i altres interessats en l'energia sostenible.

Teniu la informació sobre l'acció coordinada per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat al següent enllaç.

A Catalunya diverses entitats organitzen la campanya conjuntament, creant el seu propi lema, imatge i proposta d'activitats. Les d'aquest any s'estan desenvolupant i estaran disponibles aviat a la web de l'ICAEN

Al voltant de les dates de la Setmana Europea de l'Energia 2023, us proposem organitzar jornades de Portes obertes a projectes d'energia sostenibles.

Disposeu de recursos virtuals i de comunicació de suport, i especialment recursos educatius i de sensibilització ambiental presencials per part de diverses administracions supramunicipals i les Oficines Comarcals de Transició Energètica. En cas que l'ens local estigui interessat a sol·licitar recursos presencials de suport podeu veure el Catàleg de recursos per als ens locals en l'àmbit competencial corresponent.

Des de la Diputació de Barcelona oferim un paquet de recursos presencials complementaris a les activitats de sensibilització que els ens locals de la província de Barcelona. Podeu consultar el catàleg de recursos de la Diputació de Barcelona també a l'enllaç següent


A Catalunya, la Setmana Europea de l'Energia Sostenible està organitzada per:

33521cda7e04680e0a8615a3ebf459fd-618x259