Recursos de sensibilització per a ens locals per a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà del 21 al 29 de novembre de 2020 i té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Enguany, l'oferta de recursos es modifica i adaptar fruit de la situació sanitària, i apostem per un model híbrid amb activitats virtuals i presencials. Podeu veure el Catàleg i el detall a l'enllaç.

En primer lloc, les administracions organitzadores (ARC, AMB, Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat) promouran una programació conjunta i coordinada de recursos virtuals, a la qual els ens locals de Catalunya us hi podeu adherir.

En segon lloc, la Diputació de Barcelona i la Xarxa ofereixen un paquet de recursos presencials complementaris a les activitats de sensibilització que els ens locals de la província de Barcelona organitzeu.

L'edició 2020 es va presentar en el Seminari de preparació realitzat el 21 de setembre en format seminari web.

OFERTA DE RECURSOS de suport per a ens locals

  1. Procediment: Donar-se d'alta com a participant a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (sdr.arc.cat)
     
  2. Veure l’Oferta de recursos virtuals i presencials 
     
  3. Adheriu-vos a la programació de recursos virtuals conjunts i 
    Fer les peticions de suport i recursos presencials a través del formulari

Recordar que a la pàgina web de l'Agència de Residus de Catalunya trobareu tota la informació sobre la campanya i les eines de comunicació per a fer difusió de les vostres accions.

Catàleg de recursos per la Setmana de Prevenció de Residus 2020