Portal interactiu: Moda circular i sostenible

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 19 al 27 de novembre i enguany posa el focus la Moda circular i sostenible.

0806d06513c68b5b09fef8ff1071f59b-525x46.

L'ARC, la Diputació de Barcelona i l'AMB, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, oferim suport i recursos de sensibilització i educació ambiental presencials als ens locals. També posem a la vostra disposició aquest portal interactiu amb els recursos virtuals per a la prevenció de residus i en especial els residus tèxtils per fer servir durant la Setmana i també tot l'any. El podeu enllaçar o també incrustar directament dins les vostres webs - si no sabeu com fer-ho ens ho podeu consultar a xarxasost@diba.cat -. 

Aquí les activitats que us destaquem:

Si no trobeu tots els recursos amagats al portal, feu clic al botó  a cada pantalla per descobrir-los.

El portal i el conjunt dels recursos és un esforç compartit entre l'Agència de Residus de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. L'objectiu ha estat unir i evitar duplicitats per tal d'oferir-vos als ens locals i, per extensió, al conjunt de la ciutadania, un recull de recursos específicament virtuals.

En total, el portal recull més de 40 recursos virtuals entre infografies, vídeos, reptes i la websèrie FTM.  

El portal està plantejat no només com un catàleg de recursos sinó com una narració que permet entendre la problemàtica dels residus tèxtils i la importància de la prevenció dels residus a mida que anem descobrint el conjunt de recursos (sigui per temes o per tipus d'activitats) i que es pot fer arribar i difondre directament a la ciutadania.