El projecte "Sun4All" facilita l’accés a l'energia renovable a famílies vulnerables

El projecte H2020 Sun4All, una iniciativa finançada per la Unió Europea que dona suport a famílies vulnerables a través d’instal·lacions fotovoltaiques gràcies a un innovador sistema de finançament on les entitats públiques hi juguen un rol molt important.

Sun4All està impulsat per 11 organitzacions europees i coordinat per l’associació Ecoserveis, ara ha obert una convocatòria per entrar a la seva Comunitat de Pràctica, amb l’objectiu de poder disposar de recursos per replicar el model. Actualment, ja s’està posant a prova aquest model, que facilita l’accés a energia renovable a famílies vulnerables, a tres ciutats pilot (Almada, Barcelona i Roma) i una regió (Coeur de Savoie).

Per a també implementar aquests programes, tant autoritats com serveis públics poden presentar una sol·licitud per a formar part dels 10 membres de la Comunitat de Pràctica de Sun4All. Formar part d’aquesta comunitat té molts avantatges, com, per exemple, assistència per a implementar les mesures, recursos econòmics o formació.

Si vols saber-ne més sobre Sun4All i aquesta oportunitat, posa't en contacte amb nosaltres o si teniu clar que voleu participar a la convocatòria, ompliu aquesta sol·licitud.

Més informació