2a Convocatòria oberta d'assistència tècnica per a la lluita contra la pobresa energètica

L'Energy Poverty Advisory Hub (EPAH) convida els governs locals i/o organitzacions que treballen en estricta col·laboració amb els governs locals dels 27 estats membres de la UE a presentar la seva sol·licitud d'assistència tècnica i rebre suport en el procés d'abordar la pobresa energètica. Els sol·licitants poden presentar la seva proposta en línia a partir de l'1 de març de 2023.

Els sol·licitants premiats rebran fins a 9 mesos de suport personalitzat per part d'experts i l'equip de l'EPAH per desenvolupar les seves accions de pobresa energètica. L'assistència a mida tindrà una durada de fins a 9 mesos i serà possible gràcies a la forta col·laboració entre el govern local, l'equip de l'EPAH i una organització experta seleccionada en funció de les actuacions previstes per proposta.

Més informació