Activitats educatives virtuals per la Setmana Europea de la Mobilitat 2020 des de la Xarxa

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) d'aquest any tindrà com a lema "Per una mobilitat sense emissions" i se celebrarà del 16 al 22 de setembre. Des de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat us hem recopilat alguns recursos educatius virtuals per a promoure la Setmana i animar als ens locals a adherir-vos amb accions de difusió virtuals.

Les cinc activitats educatives que recopilem son recursos oberts per a tots els ens locals de Catalunya i formen part de l'Agenda escolar del medi ambient i el desenvolupament de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. També s'inclou una infografia sobre la importància de moure's de manera sostenible, com a material complementari i de difusió. Podeu fer arribar aquesta infografica d'accés a les activitats virtuals als centres educatius del vostre municipis o altres entitats interessades, per tals els utilitzin i els incorporin en els projectes i activitats educatives durant la Setmana Europea de la Mobilitat i per la resta del curs.