Sostenible envia el butlletí número 300! 15 anys d'informació ambiental

Aquest butlletí de notícies que arriba a la teva bústia de correu és el butlletí número 300 de Sostenible.cat. Estem amb tu des de fa 15 anys.

En aquest temps la informació ambiental ha canviat radicalment. De ser un àmbit menor i especialitzat, la sostenibilitat ha esdevingut sens dubte "el gran tema", una forma de mirar qui som i com vivim que, amb esforç, va impregnant tots els altres àmbits informatius. La clau sens dubte, la consciència, cada cop més evident, que tenim al capdavant una gran crisi global, amb moltes cares, la més visible: el canvi climàtic.

Els termes han canviat, de parlar de natura, renovables o reciclatge, hem passat a parlar de sobirania energètica, economia circular, o resiliència. Termes nous per un tema antic, tan antic com una humanitat que està redescobrint la seva forma de relacionar-se amb el planeta que l’acull.

Sostenible s’ha reinventat també. Estrenem nou format amb més potencia audiovisual i amb més possibilitat d’incloure nous autors i donar opcions de participació al lector. Volem saber què en penses i quines millores voldries, de què vols que parlem i com vols que ho fem.

Pots escriure'ns a sostenible@diba.cat . Volem continuar donant-te la millor informació.

2
Etiquetes:
sostenible, Xarxa
1
1
Categories:
La Xarxa informa