INSCRIPCIONS TANCADES per al III FÒRUM SOBRE MEDI AMBIENT I MÓN LOCAL

Actualització: a causa de l'aforament del Recinte Modernista de Sant Pau i les més de 425 inscripcions, més de 50 ponents i personal de suport al Fòrum, les inscripcions estan ja tancades.

  

L'Il·lm. Sr. Joan Puigdollers i Fargas, Diputat delegat d'Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, us convida al III Fòrum de Medi Ambient i Món Local, que es celebrarà el 10 i 11 de març al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.

El Fòrum és un espai de trobada dels sectors públic i privat, obert a les institucions, les empreses, les entitats i a les persones en general, adreçat a la reflexió el coneixement i l'intercanvi d'idees en l'àmbit de la sostenibilitat local. La trobada té una durada de dos dies en els quals es debatran dos grans línies: "La transició cap als objectius del 2020 i més enllà" i "El món local i les persones treballant plegats pel desenvolupament sostenible".
 
La inscripció és gratuïta

Contacte:
ACTIVA CONGRESSOS
Secretaria tècnica del Fòrum
forumdiba@activacongresos.com
Tel.: 93 323 85 73
 
Més inforrmació i programa:
www.diba.cat/forummediambient

3
Etiquetes:
Xarxa, sostenibilitat, FORUM
1
1
Categories:
La Xarxa informa