La Fira BlauVerd 2016 de Vilanova i la Geltrú convoca un concurs a Instagram

La fira BlauVerd canvia de dates i se celebrarà el dissabte 7 i el diumenge 8 de maig a la rambla de la Pau i a la plaça del Port. BlauVerd surt de la unió de les fires Expomar i de la Fira del Medi Ambient i està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Circle Squared Foundation. 

BlauVerd ja ha engegat el període de contractació d'expositors. Les contractacions van a bon ritme i destaca el elevat grau de repetició d'expositors participants a la passada edició. La Fira és una aposta ferma i decidida de l'equip de govern per convertir la ciutat en un referent marítim de les comarques d'interior. La fira intenta aportar visitants de les comarques veïnes, fent especial incidència en les poblacions de l'eix diagonal. En aquest sentit i per tal d'aportar visitants a la ciutat l'Ajuntament portarà a terme una campanya publicitària i comunicativa que faci especial incidència en aquestes poblacions 

Una de les primeres accions que dur a terme la Fira BlauVerd és la d'obrir un concurs fotogràfic a Instagram. El nostre terme municipal té molts espais Blaus i Verds d'una gran bellesa que cal preservar, conèixer i mostrar. Per aquest motiu es proposa que es fotografiïn i participin al concurs amb les bases següents: 

1 Penjar les fotografies a Instagram 

2 Ser seguidor dels perfils d'Instagram @ajuntamentdevilanovailageltru i @miravilanovailageltru 

3 Etiquetar la fotografia amb #BLAUVERD16 i #MIRAVNG 

4 Seran vàlides les fotografies publicades fins el 5 de maig a les 23.59 h 

5 No hi ha límit de fotografies a presentar per usuari 

6 Les fotografies han de ser del terme municipal de Vilanova i la Geltrú 

7 S'ha de ser l'autor de la imatge. Els guanyadors hauran de demostrar la seva autoria per gaudir del premi 

8 El lliurament de premis es farà el diumenge 8 de maig a les 19 h a l'Espai Àgora de la Fira BlauVerd 

10 La decisió del jurat serà inapel•lable. Es lliurarà un primer, un segon i un tercer premi. També es donarà un premi a la millor col•lecció o conjunt de fotografies que hagi fet un usuari. El jurat també pot atorgar un nombre indeterminat d'accèssits si així ho considera oportú. 

11 Els diferents premis consistiran en lots o productes relacionats amb la Fira BlauVerd