L'Agència Regional d'Energia de Terres de l'Ebre (ARETE), primera Agència comarcal d'energia catalana adherida al Pacte d'Alcaldes

Fruit de la reunió del Club del Pacte d'Alcaldes de Catalunya celebrada el 18 de novembre, es va animar a les Agències comarcals d'Energia a adherir-se al Pacte d'Alcaldes. 

L'Agència Regional d'Energia de Terres de l'Ebre (ARETE) ha estat la primera Agència comarcal d'Energia que ha sol·licitat i rebut l'aprovació de l'adhesió al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses per una Energia Sostenible Local, segons podeu veure a l'enllaç següent. Felicitats !

ARETE forma part del Consorci de serveis agroambientals de les comarques del Baix Ebre i Montsià que és membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

L'ARETE també ha confirmat l'adhesió al Club del Pacte d'Alcaldes de Catalunya, així com també ho han fet ja l'Agència comarcal d'Energia del Maresme, de l'Alt Empordà i els Consells comarcals de l'Alt Empordà i el Gironès.