SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA 2022: Campanya de comunicació i materials per adaptar

Ja està disponible la imatge per la campanya de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2022 per part de la Generalitat de Catalunya.

El missatge d’aquesta edició es basa en què el nou model energètic ja s’està començant a instaurar, que és canvi que ja està en marxa i que cal que la implicació activa de tota la ciutadania. Per tal de generar impacte, es fa un paral·lelisme amb el mon de la moda:

“Cada dècada, cada any, cada temporada, hi ha noves tendències en la moda, en el disseny, en l’arquitectura, en qualsevol àmbit. Són modes que passats sis mesos la societat se n’oblida i tornem a passar dels “pitillo” als “campana” altre cop sense importar-nos què deixem enrere.

Hi ha una moda que hauria de deixar de ser una moda, una tendència que tot i no haver estat sempre sí que hauria de quedar-se per sempre. Per presentar la única tendència que no hauria de passar de moda, aprofitem que tenim un model innovador i ben atractiu: El nou model energètic.”

La web ja està actualitzada amb la imatge i el pòster editable per Ajuntaments i entitats.

En breu disposareu d'una falca de ràdio/locució de l’spot i un nou catàleg de recursos virtuals.

La campanya publicitària en mitjans de comunicació generalistes està prevista entre el 19 i el 30 de setembre. Us anirem informant també.