Adheriu-vos a la 4a edició de la Setmana Sense Soroll

La Setmana Sense Soroll, del 26 d'abril al 2 de maig de 2021, promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç.

Sota el lema 'Stop soroll!', la SSS del 2021 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.Recursos pels ens locals: 

De la mateixa manera que en d'altres campanyes, en breu disposareu d'un interactiu amb recursos virtuals educatius i de sensibilització - coordinat per part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat - sobre el soroll per compartir amb els vostres veïns i veïnes, centres educatius... Si us interessa una versió personalitzada només cal que us adheriu a la Setmana Sense Soroll i ens ho sol·liciteu per correu electrònic.

Adhesions: 

Del 26 d’abril al 2 de maig, la SSS2021 diu STOP soroll!, i les administracions públiques podran implantar mesures permanents de prevenció i control de la contaminació acústica, dins els seus àmbits d’actuació. Al mateix temps s’impulsarà la col·laboració per optimitzar recursos i poder oferir solucions ràpides i eficaces.
Durant la Setmana també es promouran iniciatives de prevenció de la contaminació acústica i es donarà visibilitat a les eines de gestió i control en aquest àmbit.
 
Us convidem a adherir-vos a la Setmana Sense Soroll i promoure iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica per posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn. Podeu fer la adhesió a través d’aquest formulari.
 
Així mateix, podeu consultar la web de la SSS2021 i les activitats i propostes que hem preparat.

Recurs pels ens locals: Exposició Adéu Soroll. La Diputació de Barcelona ofereix aquesta exposició com a activitat durant els mesos d'abril i maig en el marc de la Setmana Sense Soroll. 

Organitza la Generalitat de Catalunya. Amb el suport de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona