DIA MUNDIAL DE L'AIGUA 2021: què significa l'aigua per tu?

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua.

 

El valor de l'aigua

El Dia mundial de l’aigua 2021 tractarà sobre el que significa l’aigua per a les persones amb el lema #water2me o l'#AiguaXmi, del seu veritable valor i de com podem protegir millor aquest recurs vital. 

L’aigua significa coses diferents per a cada persona. La campanya #water2me tracta del que significa l'aigua per a cadascú de vosaltres. Quina importància té l’aigua per a la vostra llar i la vostra vida familiar, el vostre mitjà de vida, les vostres pràctiques culturals, el vostre benestar i el vostre entorn local?

En gravar i compartir totes les formes en què l’aigua beneficia les nostres vides, podem valorar l’aigua adequadament i protegir-la eficaçment per a tothom. Expliqueu les vostres històries, pensaments i sentiments sobre l’aigua a les xarxes socials. Podeu utilitzar els materials de comunicació de la campanya #water2me al següent enllaç.