El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, inaugura BlauVerd 2016 a Vilanova i la Geltrú

Ha començat la segona edició de BlauVerd, la fira del Mar i del Medi Ambient, que se celebra a la rambla de la Pau i a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú, amb una amplíssima oferta d'expositors i d'activitats. Podeu consultar el programa complet AQUÍ 

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, ha estat l'encarregat d'inaugurar la fira, acompanyat de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, del regidor d'Urbanisme Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet; i del regidor adjunt a Promoció Econòmica, David Montes. 

Josep Rull ha destacat els conceptes de medi ambient i de sostenibilitat com un "compromís d'estendre la qualitat de vida a les generacions actuals, sense hipotecar les futures. Tenim reptes molt potents, com el canvi climàtic, i aquí s'aporten algunes solucions. Darrera la tecnologia hi ha d'haver el discerniment humà, i per això agreixo que des de BlauVerd seguiu aquest camí” 

Neus Lloveras ha destacat l'encert de fusionar Expomar i la Fira del Medi Ambient en BlauVerd donat que son dos àmbits íntimament relacionats. "Creiem que no podrem fer un bon aprofitament dels valors comercials i industrials que té el mar, si alhora no tenim cura del nostre entorn." L'alcaldessa ha volgut posar de relleu el suport de la Generalitat per a la realització de la fira. 

A l'acte d'inauguració també hi ha estat present la regidora d'Hisenda de Vilanova i la Geltrú, i a l'hora presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia; el primer tinent d'alcalde i portaveu del govern municipal, Juan Luís Ruiz; la regidora d'Esports, Blanca Albà, el regidor de Serveis Viaris i Mobilitat, Juan Giribet; a més dels regidors d'ERC, Queti Vinyals i Jordi Medina; i del regidor del PP, Carlos Remacha. 

Podeu consultar un àlbum de fotografies a FLICKR de l'acte d'inauguració i d'alguns continguts i propostes de BlauVerd 2016 

1
Categories:
Notícies