Concurs de receptes "Cuina Compromesa pel Clima"

ECODES convoca el concurs de receptes "Cuina compromesa pel clima" perquè és possible actuar de manera responsable amb el clima a tota la cadena alimentària. I també en una cosa tan quotidiana com la nostra alimentació diària, els aliments que triem, les receptes i plats que preparem cada dia i la forma de fer-ho. Busquem receptes, noves o tradicionals, elaborades de forma responsable amb el clima, pensades i repensades de manera que en l'elecció dels seus ingredients, la forma de preparació, els estris emprats per cuinar-les, o qualsevol altre aspecte que imagineu, tinguin una baixa petjada de carboni o una empremta menor que en la seva preparació habitual.
 
Hi ha dues categories: una per a professionals i una altra per a amateurs. Doneu-vos pressa, el termini per a enviar les vostres receptes acaba el 20 desembre 2015 a les 21:00 h. Però sobretot, disfruteu cuinant. Els premis, que el món conegui el vostre amor per la cuina i el vostre compromís pel clima, incloent la vostra recepta guanyadora en un llibre de Cuina compromesa pel clima i gravant un vídeo en què elaboreu la vostra recepta per compartir-la amb la resta de persones que volen ser més responsables amb el clima i amb el planeta. Descarrega't les bases i participa. Compromet-pel clima des de la cuina. I segueix-nos al hashtag #cocinaporelclima.
 
El concurs de receptes "Cuina compromesa pel clima" s'emmarca dins de la iniciativa d'ECODES Alimentació Compromesa pel Clima, que compta amb el suport de la Fundació Biodiversitat, del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.
 
[Més informació i bases del concurs]