La Diputació de Barcelona se suma a la campanya L'Hora del Planeta

Hora del PlanetaLa Diputació de Barcelona s'ha sumat a la campanya L'Hora del Planeta, de mobilització i lluita contra el canvi climàtic, amb l'apagada de llums de l'edifici de Can Serra, seu de la institució, demà dissabte, 28 de març, entre les 20:30 i 21:30h. 

La iniciativa d'aquest any, a la qual se suma la Diputació de Barcelona juntament amb la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat -l'associació de municipis compromesos amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament sostenible, és especialment important en la lluita contra el canvi climàtic, ja que el mes de desembre vinent els governs de tot el món tenen el repte d'aprovar a París, un nou acord a favor del clima.

L'Hora del Planeta, organitzda per WWF, és una iniciativa nascuda a Sidney 2007 i des de llavors ha aconseguit la participació de més de 7.000 ciutats i pobles de 160 països, milers d'empreses, centres educatius i entitats que afegeixen la seva veu per demostrar que un futur basat en les energies netes és possible.