Primera convocatòria d'incentius a projectes de xarxes de calor i fred que utilitzin fonts d'energia renovable


El Butlletí Oficial de l'Estat del 3 d'agost del 2022 publica l'extracte de la primera convocatòria dels Programes d'Incentius a projectes de xarxes de calor i fred que utilitzin fonts d'energia renovable. El desplegament de xarxes de subministrament de calor i fred a partir d'energies renovables forma part de la solució per assolir la neutralitat climàtica el 2050, ja que contribueixen a la vertebració del territori i al desenvolupament de zones rurals i redueixen les importacions de gas natural i altres combustibles fòssils. 


El termini de presentació de sol·licituds es realitza a través de la seu electrònica d'IDAE i s'iniciarà a les 9.00 hores del 26 de setembre de 2022, fins a les 14.00 hores del 28 d'octubre de 2022.

Més informació