Nou canal de Youtube d'Acció climàtica de la Diputació de Barcelona

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona estrena aquest dijous 3 de març el seu nou canal de Youtube, en coincidència amb el Dia Mundial de la Natura. 

El canal reunirà material audiovisual que la Gerència de Serveis de Medi Ambient produeix sobre educació ambiental, canvi climàtic, transició energètica, residus i economia circular, recursos hídrics, qualitat de l'aire i mobilitat, agrupat en categories i llistes de reproducció per facilitar la seva consulta.

Esperem que el recurs us sigui d'utilitat en la vostra feina i us convidem a subscriure-vos-hi!

Amb el nou canal de Youtube, es complementa la informació que s'ofereix des del web de Medi Ambient, el perfil de Twitter de l'Àrea d'Acció Climàtica (@AccioClimaDIBA), el butlletí electrònic e-Ambient, el Facebook i l'Instagram de l'Agenda Escolar i els altres elements de comunicació del nostre ecosistema de mitjans.

D'aquesta manera s'acaba un procés de diferenciació clara respecte l'ecosistema de canals de comunicació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat (web de la Xarxa, perfil de Twitter de la Xarxa i canal Youtube de la Xarxa, i el portal Sostenible.cat amb els seus perfils a les xarxes socials). Ambdós ecosistemes es complementen però tenen objectius comunicatius i públics destinataris diferents.

1
Temes:
Educació
1
Categories:
Notícies