Educació per la sostenibilitat en clau de l’Agenda 2030

El Grup de treball d'Educació per la Sostenibilitat de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat va reflexionar sobre els reptes de futur de l'educació ambiental en clau de l'Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible amb el recurs "La ruleta dels ODS". Un joc de cartes per establir connexions i vincular projectes amb els ODS.

La sessió del grup de treball es va realitzar el 4 d'octubre i va servir per tancar l'actual mandat del grup de la Xarxa i fixar nous reptes pel mandat que s'inicia.

La dinàmica de La ruleta dels ODS va permetre compartir projectes presents i futurs sobre educació ambiental entre les assistents, vincular els projectes amb els ODS, trobar formes d’innovar en els projectes i generar aliances entre els diferents projectes i participants.

La ruleta dels ODS

Tema:
ODS, sostenibilitat
Tipus:
Activitat a l’aula o equipament
Públic
A partir de 12 fins a 99 anys
Inclou:
Caixa amb joc per dinamitzar sessions participatives en relació a l'Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible

Per demanar aquest recurs en préstec seguiu l'enllaç

2
Etiquetes:
agenda 2030, ODS
1
Temes:
Educació
1
Categories:
La Xarxa informa