INSCRIPCIONS ALS NOUS GRUPS I ESPAIS DE TREBALL DE LA XARXA (2024-2027)

Iniciem el desplegament dels acords adoptats a la 24a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat amb la constitució dels nous grups i espais de treball de la Xarxa pel mandat 2024-2027. Podeu consultar el llistat dels nous grups i espais de treball, així com els diferents nivells d'implicació que suposa formar-ne part a: https://www.diba.cat/web/xarxasost/grupstreball

Per apuntar-se als nous grups i espais de treball, cada ens local pot fer-ho mitjançant el formulari següent: https://formularis.diba.cat/activitats/inscripcions-grups-espais-treball-xarxa-ciutats-pobles-cap-sostenibilitat-2024-2027

Podeu inscriure el personal electe i tècnic que considereu d'interès en formin part.

En els pròxims dies, anirem informant cada ens local sobre els membres dels grups de treball de l'anterior mandat, per confirmar si es mantenen en els nous o voleu fer canvis. Si voleu disposar d'aquesta informació amb antelació ens la podeu demanar a xarxasost@diba.cat .

Els nous grups començaran l'activitat durant el mes de maig.

1
Etiquetes:
24aAssembleaXarxa
1
Categories:
La Xarxa informa