RECURSOS DE SUPORT pel Dia mundial de l'aigua 2024

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. Enguany, la campanya a escala internacional té com a lema Aigua per la Pau (Water for Peace). Sobre els actes al voltant del Dia Mundial de l'Aigua 2024, us informarem aviat de més novetats.

L'ACA, la Diputació de Barcelona i l'AMB, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, us presentem un any més un conjunt de recursos d'educació i sensibilització ambiental de suport per animar als ens locals a adherir-vos i organitzar accions en el marc del Dia Mundial de l'Aigua.

Podeu consultar tota la informació a: https://www.diba.cat/web/xarxasost/dia-mundial-de-l-aigua

Per veure els recursos de suport podeu anar a la pestanya: Oferta de suport als ens locals

En concret, des de l'Oficina tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona posen a la disposició dels ens locals de la província de Barcelona recursos sobre educació ambiental en ambients aquàtics continentals i sobre estalvi d'aigua. Podeu consultar el catàleg de recursos de la Diputació de Barcelona a l'enllaç següent

Per part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona s'ofereix recursos per als municipis de l'àmbit metropolità inclosos a catàleg Compartim un futur.