Obertes les inscripcions a la 9ª Edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Enguany l’eslògan del Dia Temàtic de la prevenció, “Donem-li una nova vida!”, fa referència al concepte d’allargar la vida útil dels productes, per portar a la pràctica el concepte d’economia circular en el nostre dia a dia.

Ja està obert el termini d’inscripcions a la 9ª edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus,  una campanya centrada en donar a conéixer mesures per reduir la generació de residus, que se celebrarà a tot Europa del 18 al 26 de novembre de 2017.

Com cada edició, el primer dia de la setmana es dedicarà al Dia temàtic de la prevenció de residus, que aquest any versarà en allargar la vida dels productes, amb l’eslògan: “Donem-li una nova vida”. El dissabte 18 de novembre de 2017 celebrem el Dia de la Prevenció de Residus: Donem-li una nova vida! I disposeu d’idees i material de suport per animar-vos a organitzar activitats centrades en reutilitzar, reparar i allargar la vida dels productes.

El proper 20 de setembre tindrà lloc el  Seminari de preparació (organitzat conjuntament entre l'Agència de Residus de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i el COAMB), per mostrar-vos bones pràctiques, idees i els recursos de què disposareu.

Recordeu que també teniu eines de comunicació específiques per a sectors (administració, associacions, escoles, empreses i ciutadans) per facilitar el desenvolupament d’accions en qualsevol dels àmbits de la prevenció de residus (malbaratament alimentari, prevenció d’envasos, desmaterialització...).

Esperem comptar amb la vostra participació! i si necessiteu més informació podeu assistir al Seminari de Preparació del 20 de setembre a Barcelona.

Més informació:

Accés al Formulari Inscripció d’activitats (obert fins 4 de novembre)

residus.gencat.cat/setmanaprevencio

setmanaprevencio.arc.tes@gencat.cat