Ens preparem per la Setmana Europea de la Mobilitat 2024 "Compartim l'espai públic"

Del 16 al 22 de setembre de 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També es visualitzen els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Així, el tema escollit és Compartim l'espai públic. Aquest espai atorga multitud de beneficis a la societat. És un espai on la ciutadania, el transport i les activitats tenen el seu propi espai, un espai amb menys soroll i contaminació que garanteix la igualtat social, la seguretat i una millor qualitat de vida.

Teniu més informació, recursos i, ben aviat, les inscripcions obertes pels ens locals a: https://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/sem

Des de la Diputació de Barcelona s'ofereixen recursos d'educació i sensibilització ambiental pels ens locals de la província de Barcelona. En concret disposeu de:

- Taller Quin soroll fem? Quin aire respirem?

- Exposició Respira! amb visites guiades amb la detectiu Puri Aires.

En el marc de la Setmana s'anunciaran nous recursos de suport pels ens locals.