Organitzeu alguna activitat entre el 30 maig i el 5 de juny ? També la podeu inscriure a la SETMANA EUROPEA DEL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE 2016

La European Sustainable Development Week (ESDW) és una iniciativa europea que té per objectiu estimular i fer visibles les activitats, els projectes i els esdeveniments que promouen el desenvolupament sostenible arreu d’Europa.

La 2a edició de l’ESDW tindrà lloc del 30 de maig al 5 de juny de 2016 i estarà centrada en l’Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per Nacions Unides el setembre de 2015.

Qui hi pot participar?

L’ESDW està oberta a la participació d’una gran varietat d’organitzacions: governs, centres de recerca, centres educatius, museus, empreses, associacions i altres entitats del món civil, així com al conjunt de la ciutadania. Tots ells hi poden participar presentant iniciatives (conferències, exposicions, projectes educatius, etc.) que estiguin relacionats amb algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de NNUU:

Com es poden inscriure les activitats? 

Les activitats es poden inscriure a través del web http://www.esdw.eu/.

L’any passat es van registrar 4.116 activitats en 29 països arreu d’Europa. Participa-hi i fes visible la teva activitat a Europa!

1
1
Categories:
Convocatòries
1
Grups de treball:
5. Educació ecosocial