Educació ambiental durant l'estiu a les platges de Vilanova i la Geltrú

L'empresa responsable del Servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges de Vilanova i la Geltrú, Pro-activa, està duent a terme durant aquest estiu diverses accions de sensibilització ambiental a peu de platja. 

Si al juny les accions anaven adreçades als nens i nenes de les escoles, durant els mesos de juliol i agost les campanyes tenen com a objectiu arribar a tot tipus de públic. 

Els espais naturals ofereixen una quantitat de recursos finits, fet que els fan molt fràgils i vulnerables. Per aquest motiu es fa molt necessari cuidar-los i protegir-los. Les jornades que organitza Pro-activa serveixen per fer partícips els usuaris de les platges del que suposa el desenvolupament sostenible d'aquests espais naturals i, alhora, donar pautes i consells per mantenir-los en bones condicions. 

1
Etiquetes:
litoral
1
Temes:
Territori
1
Categories:
Notícies