24a Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

dijous
07
09:00h
Març 2024
Data de finalització: dijous, 07/03/2024 - 17:00



CONVOCATÒRIA PER A LA 24a ASSEMBLEA GENERAL DE LA XARXA

Data
: Dijous, 7 de març, de 9 a 17 h (visita tècnica en horari de tarda, dinar inclòs)

Lloc: Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. C/ d'Olesa de Bonesvalls, 8, Vilanova i la Geltrú.

CONVOCATÒRIA AMB EL PROGRAMA

FORMULARI D'INSCRIPCIONS 

L’assemblea de la Xarxa és l’òrgan de decisió de l’associació, però també és l’espai natural de trobada per als representants electes membres de la Xarxa. 

Aquesta serà l’assemblea que iniciarà el mandat 2023-2027: un mandat que comença amb molts reptes al davant però amb l’objectiu comú d’avançar amb les polítiques de sostenibilitat. En la línia del nou Pla Estratègic 2023-2027, que es presentarà en aquest espai, des de la Xarxa volem renovar la perspectiva i impulsar accions des de l’ambició climàtica, un canvi que ha d’accelerar-se en els propers anys i que ha d’incloure ciutadania com a part de la transició ecosocial.

La jornada inclourà una entrevista inspiradora en format pòdcast amb Andreu Escrivà i una dinàmica participativa per tal de recollir les vostres aportacions sobre les temàtiques de més interès en l’àmbit de la sostenibilitat. Per últim, també es farà una visita tècnica en horari de tarda a un projecte destacat de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. 

En cas de no poder assistir-hi us preguem que complimenteu el document de delegació de vot que us podeu descarregar en aquest enllaç i ens el feu arribar a l’adreça: xarxasost@diba.cat