Del Pacte a l’Acció. Jornada II: networking sobre eficiència energètica aplicada als sectors públics i privats - PRESENTACIONS CONFIRMADES

divendres
14
09:00h
Octubre 2016
Data de finalització: divendres, 14/10/2016 - 14:00

L'impuls definitiu a l’eficiència energètica passa necessàriament també per augmentar la col·laboració entre el sector públic i privat, en tant moltes accions directes es troben fora de l’àmbit competencial municipal però els ens locals són agents indispensables com a prescriptors i facilitadors.

El Club del Pacte d’Alcaldes de Catalunya – inclòs dins la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat – , La Diputació de Barcelona i el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya proposen aquesta jornada de networking dins el cicle Del Pacte a l’Acció.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Us informem que el termini de presentacions s’ha tancat i ja tenim el programa definitiu de presentacions. Us adjuntem el programa de presentacions.

  1. URBICSA: Actuacions en estalvi energètic a la ciutat de la Justícia 2010-2015
  2. SUD RENOVABLES: Energies renovables: biomassa i autoconsum FV en edificis públics
  3. CIRCUTOR, SA: Pèrgoles Fotovoltaiques per a la recarrega de vehicles elèctrics
  4. DEXMA: EnergyGrader - Detecció d'estalvis en edificis públics de forma massiva, 10 vegades més ràpid, 40 vegades més barat.
  5. Sofos Energia: Estalvi energètic mitjançant l'autoconsum fotovoltaic.
  6. GAIA-Serveis Ambientals: Servei integral d'auditoria energètica i comunicació en equipaments, habitatges i serveis
  7. Ecoserveis: Enerinvest - Plataforma de financiació de l'energia sostenible
  8. COMSA CORPORACIÓN: eQualtiq: Gestió avançada del consum energètic
  9. SOMFY: La fachada dinámica. La fachada es el primer control energético del edificio
  10. TUV RHEINLAND: Auditories energètiques o Sistema de gestió ISO 50001
  11. Valoriza Facilities: Casos d'èxit en l'administració pública
  12. ARCbcn: Millores d'eficiència energètica amb innovació en biblioteques Municipals (SPEA)
  13. Estudi Ramón Folch: Sistema d'estalvi energètic immediat en edificis
  14. Grup mh: Solución de reducción de costes energéticos y de operación en instalaciones municipales de climatización y calefacción.
  15. WARPH ENGINEERS S.L: HYDRONET I/O PROTHEUS LITE
  16. Diputació de Girona: Projecte Beenergi

El Club del Pacte d’Alcaldes de Catalunya – inclòs dins la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat – és l’espai de coordinació i intercanvi entre els diversos agents públics i privats que treballen per assolir els objectius del Pacte. La Diputació de Barcelona i el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya són membres del Club i fruit d’aquesta col·laboració es proposa aquesta jornada dins el cicle Del Pacte a l’Acció.

Programa

9:00 h - Recepció dels assistents i cafè de benvinguda

9:30 h - Presentació institucional: Valentí Junyent, Diputat d’Espais Naturals i Medi ambient de la Diputació de Barcelona. President de la Xarxa i el Club del Pacte d’Alcaldes de Catalunya i Albert Mitjà, President del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya.

9:45 h - Presentació del funcionament de la jornada

10:00 h - Sessió de Marketplace

12:00 h - Sessió de Brokerage (inclourà espai de barra oberta de cafè)

14:00 h - Cloenda

En què consistirà la Jornada de Networking?

L’objectiu de la Jornada és oferir un espai on trobar possibles aliats i col·laboradors interessats en l’eficiència energètica municipal, conèixer a noves persones, i conèixer reptes i experiències per seguir avançant.

Es dividirà en dos moments o activitats:

Marketplace:

Teniu un projecte que voleu que tothom conegui? El vostre municipi té un repte que voleu compartir? Teniu una experiència que considereu interessant? Tindreu una sala i un màxim de 6’40’’ per fer una presentació ràpida del vostre repte, projecte o solució.

L’objectiu: Promoure l’intercanvi i el coneixement de diversitat d’idees a través d’un format que permet copsar ràpidament el màxim nombre de propostes durant la jornada. Els reptes, projectes i solucions es centraran en la millora de l’eficiència energètica en edificis públics, i en sectors privats (domèstic / habitatge, indústria i serveis).

Abans del 26 de setembre, en el formulari d’inscripció cliqueu a “Per presentar un projecte o solució a la sessió Marketplace” i ompliu l’apartat “Sessió Marketplace”.

Posteriorment, l’organització de la jornada es posarà en contacte per confirmar la presentació i informar sobre les qüestions logístiques i operatives, així com donar suport en aspectes comunicatius.

Brokerage

Voleu contactar amb alguna empresa o administració, o d’altres - entitats, centre de recerca, fundacions, etc.- implicades o interessades en l’eficiència energètica? Heu escoltat una presentació interessant al Marketplace i en voleu saber més? Tindreu l’oportunitat de fer-ho a la jornada.   

L’objectiu: Generar un espai de trobada i de contactes agendats prèviament, amb entrevistes (B2B) d’uns 6 minuts per fomentar la identificació de complementarietats i la construcció de sinergies entre les organitzacions participants (ofertants i demandants de solucions o possibles col·laboradors).

En el formulari d’inscripció cliqueu a “Per participar al Brokerage” i omplir l’apartat “Sessió Brokerage”. Posteriorment, rebreu un directori on identificar aquelles persones amb qui us voleu entrevistar.

A partir del 26 de setembre, cada dilluns, s’enviarà el directori numerat de les persones/organitzacions que participen o assisteixen a la jornada, per tal que pugueu demanar amb qui voldríeu tenir una entrevista en el marc del brokerage.
L’organització de la jornada atendrà les peticions i coordinarà l’agenda entre els assistents.
Durant la jornada també podreu sol·licitar agendar reunions amb altres participants, en funció de la seva disponibilitat i sempre a la finalització de l’agenda preestablerta.

Inscripcions:

Preguem ens confirmeu la vostra assistència a través del Formulari d’inscripcions, per correu electrònic a xarxasost@diba.cat o trucant al telf. 93 402 22 22 ext.37212.