Dia Mundial de l'Aigua 2022: Aigües subterrànies, fer visible l'invisible.

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) 2022 tracta sobre les aigües subterrànies

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, us presentem un any més un conjunt de recurs de suport per animar als ens locals a adherir-vos i organitzar accions en el marc del Dia Mundial de l'Aigua.

Teniu tota la informació a la web de la Xarxa.

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua.
 

Aigües subterrànies

Les aigües subterrànies són invisibles, però el seu impacte és visible a tot arreu. Fora de la vista, sota els nostres peus, les aigües subterrànies són un tresor amagat que enriqueix la nostra vida. Gairebé tota l'aigua dolça líquida del món és aigua subterrània. A mesura que el canvi climàtic empitjora, les aigües subterrànies seran cada cop més crítiques. Hem de treballar junts per gestionar de manera sostenible aquest valuós recurs. L'aigua subterrània pot estar fora de la vista, però no ha d'estar fora de la nostra ment.

En el nostre context local de sequeres i emergència climàtica, l'ús eficient de l'aigua i l'ús de recursos alternatius son accions claus a impulsar.

Podeu utilitzar els materials de comunicació de la campanya de les Nacions Unides 2022 al següent enllaç.

Podeu descarregar el logotip del Dia Mundial de l'Aigua 2022 en català a l'enllaç. En castellà el teniu disponible al material de les Nacions Unides.

6bfc5cce37e3c61a01b25b381f5e85b6-575x575