El CRIA de VILANOVA I LA GELTRÚ acull fins al 4 de juny la IX Mostra d'Art d'Objectes reciclats i reutilitzats

Fins al 4 de juny ja es poden veure, al Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) de Vilanova i la Geltrú, els treballs que conformen la IX Mostra d'Art d'objectes reciclats i reutilitzats.

Es tracta de més de 200 obres, realitzes per l'alumnat dels centres d'educació infantil, primària i secundària, adherits al programa de l'Agenda 21 Escolar, que són una prova evident de la consolidació d'aquesta activitat que, augmenta any rere any en participació i creativitat.

En l'edició d'aquest any hi tornarà a haver la modalitat de concurs, que lliurarà el Premi Creatiu en modalitat individual als tres millors treballs, així com el Premi Sostenible, adreçat als tres centres educatius que hagin presentat les millors propostes. El lliurament dels premis es farà el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, en un acte que tindrà lloc a l'Auditori Eduard Toldrà, i durant el qual també es llegirà el manifest escolar a favor d'aquesta efemèride, i en el qual hi treballa l'alumnat de la ciutat. (informació relacionada) 

L'exposició serveix per mostrar les creacions que els alumnes han estat preparant durant tot el curs escolar, a partir d'objectes i materials que han estat recuperats de les escombraries i, que han estat transformat per donar-los una nova utilitat, en aquest cas artística. Tot i ser una exposició d'art, també hi ha objectes funcionals, lúdics o experimentals.  [Un dels treballs presentats]

L'objectiu és conscienciar l'alumnat de la necessitat de viure en un món més sostenible i conscienciar de les múltiples vides que pot tenir un objecte, portant a la pràctica el concepte de les tres R : reduir, reciclar i reutilitzar

1
Temes:
Educació
1
Categories:
Notícies