V Trobada Intercentres de Primària a Vilanova i la Geltrú

Les instal·lacions del CRIA (Centre de Recursos i Informació Ambiental) van acollir ahir la V Trobada Intercentres de Primària, que anualment s'organitza dins el programa de l'Agenda 21 escolar, del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La trobada ha servit perquè l'alumnat de les escoles participants compartissin experiències i expliquessin els projectes ambientals que fan a les seves escoles.

L'acte es va iniciar amb activitats de coneixença o on es cerca involucrar als participants trencant el gel i relacionant-se amb la resta de companys d'altres escoles. Desprès d'un descans a on van fer una visita a la X Mostra d'Art d'Objectes Reciclats i Reutilitzats s'ha escollit el tema a tractar al Manifest Escolar que els alumnes llegiran el dia 31 de Maig a l'Auditori Eduard Toldrà dins l'acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) a on també participarà en Rafel Vives del programa de TV3 "Ja t'ho faràs" i es farà entrega dels premis de la Mostra. Els nenes i nenes participants han escollit la"Gestió de Residus" com a tema i als alumnes que el llegiran que seran  Martí Alonso del Col·legi Sant Bonaventura, Dídac Martínez de l'Escola La Ginesta, Vera Molina de l'Escola Pia, Pol Cuartero de l'Escola El Cim, Fidel Ramírez de l'Escola El Cim i Lucia Vidal de l'Escola Pia.

1
Temes:
Educació
1
Categories:
Notícies