Obertes les inscripcions per al 3r Congrés de Qualitat de l’Aire

26/27 d’octubre de 2023 a Fira Sabadell.

S’obren les inscripcions per la 3a edició del Congrés de Qualitat de l’Aire, l’esdeveniment de referència a escala estatal, que torna a la seva versió presencial.

Inscripcions obertes aquí

Durant una jornada i mitja, amb 3 espais en paral·lel, zona d’exposició i networking i més de 60 ponents, afavorim la projecció dels diferents agents sectorials i recolzar sinergies i aliances necessàries per enfortir i visibilitzar el sector de la gestió de la qualitat de l’aire.

Volem afavorir l’adopció de polítiques integrals en favor de la qualitat de l’aire i reflexionar i debatre sobre les estratègies i accions necessàries per resoldre l’immens repte tècnic que demana la societat per aconseguir uns nivells òptims de qualitat de l’aire a l’entorn urbà.

Alhora, obrim un espai per període de crida oberta a la participació de tercers en la configuració del programa, siguin de l'àmbit de la consultoria, recerca, aplicació, serveis, producte o administració pública.

Cal omplir un formulari per cada activitat proposada. La data límit per enviar les propostes és el 8 de maig de 2023. L’organització es posarà en contacte amb tothom que aporti continguts siguin o no incloses finalment en el programa.