Es presenta la "Guia per organitzar esdeveniments sostenibles"

El dia 15 de desembre, en una jornada en línia, es va presentar la "Guia per organitzar esdeveniments sostenibles". A l’acte hi van assistir més de 150 persones, provinents del sector públic i del sector privat. La guia dona resposta a la necessitat dels organitzadors i de les empreses del sector de disposar d’una pauta per incorporar criteris de sostenibilitat en la celebració d’esdeveniments. 

L’acte va comptar amb la participació de la Sra. Mireia Boya, directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i de la Sra. Sònia Serracarbassa, directora del Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme. A la jornada també es va presentar un cas pràctic d’aplicació de la Guia en l’organització del Circular Economy Hotspot Catalonia de l’any 2021.

Amb la publicació de la Guia s’ha contribuït a l’assoliment del Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), entre d’altres de l’ODS 12 Producció i consum sostenible i de l’ODS 13 Acció pel Clima, als quals es va comprometre el Govern de Catalunya a través del Pla nacional per a la implementació de l’Agenda 2030 a Catalunya.

Consulta la Guia i les presentacions de la jornada