Formació en economia circular

Us compartim dues formacions que començen durant el mes de gener:
 

4a edició del Postgrau en Economia Circular. Eines i Estratègies d'Innovació Industrial (19 ECTS) - Universitat Politècnica de Catalunya

El postgrau pretén dotar a les persones assistents de la comprensió del nou paradigma d’economia circular (reptes, oportunitats i estratègies) i de les competències necessàries per poder dissenyar, avaluar i implementar noves solucions per al futur.

Més informació


2a edició del Curs de Formació Continua Visió Estratègica de l'Economia Circular (6 ECTS) - Universitat Politècnica de Catalunya

El curs de formació contínua en Visió Estratègica de l'Economia Circular aporta les competències clau per liderar aquesta transformació i afrontar amb garanties els grans reptes derivats d'aquesta transició.

Més informació