Oberta la convocatòria de presentació de candidatures pels premis EU Green Capital i EU Green Leaf Awards

El desembre passat es va llançar un nou cicle de convocatòria dels reconeixements com a Capital Verda de la UE 2024 (EU Green Capital) i Fulla Verda de la UE 2024 (EU Green Leaf). Les candidatures es poden presentar fins el 25 de març de 2022.

Els Premis estan oberts a pobles i ciutats: el Premi Capital Verda Europea està obert a ciutats de més de 100.000 habitants , mentre que el Premi Fulla Verda Europea està obert a totes les ciutats i ciutats de 20.000 a 99.999 habitants.

Concebut per promoure i premiar el compromís de les ciutats de la UE amb la sostenibilitat, aquest concurs té com a objectiu reconèixer les iniciatives i l'ambició de les ciutats de fer canvis significatius.

La vostra ciutat s'esforça per millorar la qualitat de vida dels seus habitants i reduir l'impacte en el medi ambient local i global?
 
Més informació sobre els Premis i presenteu la vostra candidatura.

En anteriors edicions del UE Green Leaf han estat reconegudes ciutats com Mollet del Vallès i Cornellà de Llobregat. Si necessiteu informació sobre el procés podeu contactar amb la Vírgina Vallbé VVallve@aj-cornella.cat.

   
1
Etiquetes:
Premi
1
Categories:
La Xarxa informa