La Diputació de Barcelona aprova el nou Catàleg de serveis 2020, centrat en la lluita contra el canvi climàtic i l’assoliment dels ODS - AMPLIAT FINS EL 13 DE FEBRER

Ampliem el termini de sol·licitud dels recursos inclosos en el #Catàleg20diba que finalitzava el 6/02 fins al 13/02 atès que molts ajuntaments s'han dedicat els darrers dies a pal·liar els efectes del temporal Gloria 

La Diputació de Barcelona ha aprovat en Junta de Govern el nou Catàleg de serveis pel 2020 en vigor des del 10 de gener. El Catàleg conté tots els recursos econòmics, materials i tècnics que la Diputació posa a disposició dels governs locals de la província garantint, així, que poden prestar serveis i activitats a la ciutadania en les condicions adequades i de forma equilibrada a tot el territori.

Des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de l'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona s'ofereixen 20 recursos diferents per acompanyar-vos en la millora del medi ambient i la cultura de la sostenibilitat. 

Podeu consultar els diferents recursos emprant el cercador del catàleg: https://catalegdeserveis-cercador.diba.cat/

Com totes les àrees, els recursos s’organitzen per temàtiques i per les tipologies següents:

Recursos econòmics

El termini per sol·licitar les peticions de suport econòmic finalitza el 13 de febrer de 2020.

Recursos tècnics

Els recursos tècnics que us oferim són molt diversos:

Recursos materials


A part, com a Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Poblers cap a la Sostenibilitat, i per als membres de la Xarxa de la província de Barcelona, us hem ordenat els recursos del conjunt del Catàleg de Serveis 2020 que poden ser del vostre interès pels temes que tractem a la Xarxa, organitzats pels temes dels Grups de treball i Comissions de la Xarxa


 AGENDA 2030 


 TRANSICIÓ ENERGÈTICA


 ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC


 BIODIVERSITAT URBANA


  CICLE DE L'AIGUA

​  QUALITAT DE L'AIRE I SOROLL


 MOBILITAT SOSTENIBLE


 EDUCACIÓ AMBIENTAL

 HORTS 

 ECONOMIA CIRCULAR  

 RESIDUS

1
Temes:
Territori
1
Categories:
Convocatòries