Nou cercador de recursos d'educació ambiental de la Diputació de Barcelona

Ja està disponible al web de la Gerència de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona el nou cercador  de recursos d’educació ambiental. Conté més de 260 fitxes amb informació sobre els recursos i com sol·licitar-los.  

Ideat des de l’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental, en aquest cercador podreu navegar ràpidament entre l’ampli ventall de recursos que oferim. Concretament, hi podeu trobar més de 260 recursos d’educació ambiental en format online, publicacions, jocs, calculadora d’emissions... tots ells oferts de forma gratuïta i per a tot tipus de públics. A més, estaran disponibles per primera vegada totes les activitats i jocs publicats en les Agendes Escolars d'anys anteriors.

Hem classificat els recursos sota diverses categories perquè us sigui més senzill trobar el que busqueu, i també disposeu d’un camp lliure de text per afinar encara més la cerca. Podreu discriminar els continguts entre: temàtiques ambientals, públic destinatari, campanyes ambientals, Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i tipologia de recurs. Entre les diverses tipologies de recurs hi trobareu les nostres activitats i tallers amb monitoratge, els materials en préstec, les exposicions, els jocs, les publicacions, els vídeos i les activitats de les Agendes Escolars.

No ho dubteu ni un segon més i trobeu ja al nostre cercador  el recurs d’educació ambiental que necessiteu!

1
Temes:
Educació
1
Categories:
Notícies