Obert el termini per inscriure les vostres activitats sobre ODS a la Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible 2018

La Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible (ESDW) és una iniciativa a escala europea per estimular i fer visibles activitats, projectes i esdeveniments que promoguin el desenvolupament sostenible i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Es celebra cada any del 30 de maig al 5 de juny.

La inscripció a activitats de l'ESDW 2018 està oberta a totes les agències governamentals, centres de recerca, institucions educatives, museus, fundacions, associacions, empreses, organitzacions no governamentals, ciutadans individuals, etc. Participa i registra la teva activitat relacionada amb el desenvolupament sostenible i ¡Fes-te part d'aquesta iniciativa a tota Europa!

El proper 30 de maig de 2018 s’inicia, un any més, la Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible, una iniciativa a escala europea per estimular i fer visibles activitats, projectes i esdeveniments que promoguin els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La participació a la Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible, que s’allarga fins al 5 de juny de 2018, està oberta a una gran varietat d’organitzacions: governs, centres de recerca, centres educatius, museus, empreses, associacions i altres entitats de la societat civil, així com al conjunt de la ciutadania. Tots ells hi poden participar presentant iniciatives (conferències, exposicions, projectes educatius, etc.) que estiguin relacionats amb algun dels 17 Objectius globals de Desenvolupament Sostenible.

Es tracta d’una iniciativa interessant per a difondre l’Agenda 2030 i compartir a nivell europeu els esforços que s’estan fent des de Catalunya per fer-la realitat. Per aquest motiu, us animem a participar-hi i fer-ne difusió entre els vostres contactes. En aquest enllaç trobareu tota la informació per poder-hi participar.

Finalment, ens plau posar a la vostra disposició  les icones del Objectius Globals de Desenvolupament Sostenible (ODS). Les trobareu a la web del CADS. Són d’accés lliure i us animem a utilitzar-les i compartir-les en qualsevol activitat relacionada amb l’Agenda 2030 que organitzeu.

1
1
Categories:
Convocatòries