Obertes les convocatòries dels premis Capital verda europea 2023 i de la Fulla verda europea 2022

La vostra ciutat o poble pot ser la propera guanyadora del premi Capital verda europea 2023 (European Green Capital) i de la Fulla verda europea 2022 (European Green Leaf).

El European Green Capital Award (EGCA), que ja compleix el 14è any, s’atorga anualment a una ciutat europea de més de 100.000 habitants que s’ha mostrat líder en sostenibilitat mediambiental, social i econòmica. 

El Premi Europeu de la Fulla Verda (EGLA) està obert a ciutats i ciutats d’entre 20.000 i fins a 100.000 habitants, per reconèixer i promoure els seus esforços cap a una millor gestió i resultats ambientals. Mollet del Vallès i Cornellà de Llobregat han rebut aquest guardó en anteriors edicions.

Font: Comissió Europea


Elegibilitat

Tant els premis de la capital verda europea com el fulla verda estan oberts a ciutats dels estats membres de la UE, països candidats a la UE, Islàndia, Liechtenstein, Noruega i Suïssa.


Registreu el vostre interès per accedir als formularis de sol·licitud

Totes les ciutats i ciutats europees que compleixin els requisits d’elegibilitat per a les competicions respectives poden sol·licitar el premi corresponent enviant un formulari de sol·licitud en línia.

Si la vostra ciutat o poble està interessada a sol·licitar, primer haureu de registrar el vostre interès i, després, tindreu accés al formulari complet de sol·licituds. El registre és completament gratuït i no requereix que presentis una sol·licitud en una data posterior; que permet a la vostra ciutat explorar el procés de sol·licitud i determinar si voleu fer una entrada formal.

El termini per enviar les vostres sol·licituds tant a les competicions de la Green Green Europeu com al 2023 i al 2022 European Green Leaf és el 28 d’octubre de 2020 a les 23:59 CEST (GMT +2).

Més informació