La Diputació de Barcelona lliura tres bicicletes elèctriques al Servei de Medi Ambient de Vilanova i la Geltrú

La Diputació de Barcelona va fer un acte de lliurament de bicicletes elèctriques a diferents municipis de la província. El servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en va poder rebre dues per a ús dels treballadors municipals, i una tercera per al Consorci dels Colls Miralpeix. 

Aquestes bicicletes ajudaran a arrodonir la flota actual i facilitar els desplaçaments de llarga distància. El servei de Medi Ambient pretén potenciar el respecte per la sostenibilitat i la cura de l'entorn entre el seu treballadors per tal d'evitar els desplaçaments en vehicle de combustió 

Les bicicletes formen part del programa que La Diputació de Barcelona va iniciar l'any 2008 i que volia impulsar l'ús de la bicicleta per part de la policia local. A El 2009 es va estendre la iniciativa a d'altres serveis municipals, i a l'actualitat la cessió de bicicletes va dirigida tant als cossos de les policies urbanes com als altres serveis tècnics dels municipis de la demarcació de Barcelona.