78 millones d'ajuts públics per impulsar les Smart Cities


El Consell de Ministres ha aprovat avui dues noves convocatòries d'ajuts públics per impulsar les ciutats intel·ligents, dotades d'un pressupost de 78 milions d'euros i emmarcades en el Pla de Ciutats Intel·ligents de l'Agenda Digital per a Espanya.

Aquestes dues línies d'ajuts estan destinats a les administracions locals , regionals i autonòmiques , i donen continuïtat a la ' I Convocatòria de Ciutats Intel·ligents ' de 2014.

Es tracta de la ' II Convocatòria de Ciutats Intel·ligents i la' I Convocatòria d' Illes Intel·ligents ' . La ' II Convocatòria de Ciutats Intel·ligents ' té un pressupost de 48 milions d'euros i, a diferència de la primera, podran beneficiar-se'n les entitats locals de més de 20.000 habitants de tot Espanya

Més info aquí