Una setantena de persones participen a la passejada pels carril bici de la ciutat de Vilanova i la Geltrú

Una setantena de persones de totes les edats van participar a la passejada per la xarxa de carrils bici de la ciutat, que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú havia organitzat per diumenge, amb la intenció de mostrar a tota la ciutadania els treballs de connexió dels carrils bici existents, així com els nous trams que s'han construït.

El temps i la pluja van respectar la passejada, en la qual no hi van faltar l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, la regidora d'Esports, Medi Ambient i Serveis Socials, Blanca Albà, i el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet. [recorregut pel carril bici]

El grup va pedalejar deu quilòmetres de carril bici al llarg de les dues anelles que des de fa uns dies ja connecten tota la ciutat, i que tal i com ha explicat la regidora Glòria Garcia, “permet als usuaris d'aquest mitjà de transport, anar d'una banda a l'altre de la ciutat d'una manera molt més segura, i com a opció a les zones pacificades per on també es pot circular en bicicleta”.

Les obres per connectar els carrils existents s'han realitzat en poc més d'un mes, i han tingut un cost de 100 mil €, gràcies a les subvencions de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. )

1
Categories:
Convocatòries